Plněné milánské žampióny
7.12.2010
20 středních žampiónů, 150 g másla, 50 g hladké mouky, 250 ml mléka, 1 cibule, sůl, čerstvě mletý pepř, zelená petrželka, strouhanka
Jak na to:žampióny očistíme, vykrojíme nožky. Na půlce másla osmahneme dorůžova drobně nasekanou cibulí a vykrojené nožky hub, přidáme sůl, mletý pepř a nasekanou petrželku. Z druhé půlky másla, hladké mouky a mléka uvaříme bešamel a všechno promícháme. Hmotou plníme vykrojené kloboučky žampiónů, složíme je do trochou másla zapékací mísy, posypeme strouhankou a zapečeme asi 25 minut ve středně vyhřáté troubě.
Podobné recepty:Žampióny plněné nivou, Plněné žampiony v trojbalu , Plněné zapékané žampiony, Plněné žampiony, Plněné žampiony