Králík na zelenině s bulgurem
11.12.2010
3 porce
Bulgur 150g, Mrkev 80g, Petržel 100g, Králík 660g, Ocet 10g, Sůl, drcený kmín, bobkový list, nové koření
Do 300g osolené vařící vody nasypeme bulgur, přiklopíme pokličkou, povaříme 2min. a necháme 15min.odstát.
Mrkev a petržel očistíme,nastrouháme na struhadle na hrubo,dáme na plech,na zeleninu položíme okořeněného králíka,přidáme bobkový list a celé nové koření. Zastříkáme octem,podlijeme vodou a dáme upéct do trouby.Po upečení vyndáme bobkový list a zeleninu rozmixujeme. Podáváme s bulgurem.
Králík na zelenině, Králík pečený s paprikou, Králík - pečený, Dušený králík s cizrnou, Lovecké balíčky na zelenině