Studený těstovinový salát
6.12.2010

Těstoviny (mašličky), kukuřici v konzervě, tuňák ve vlastní šťávě, sůl, bazalku, zakysanou smetanu, jogurtovou zálivku na salát (Knorr), olivový olej, eidam
Jak na to:Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a zakapeme olivovým olejem. Přidáme kukuřici, tuňáka a bazalku. Do zakysané smetany zamícháme jogurtovou zálivku (prášková forma s kořením) a necháme minutku odstát. Poté smícháme s těstovinami a podáváme vychlazené a posypané nastrouhaným sýrem. Podle chuti můžeme přidat i jakoukoli čerstvou zeleninu (papriku, rajčata...).
Podobné recepty:Těstovinový salát, Těstovinový salátek, Hlávkový salát se smetanou, Studený Eskymák, Těstovinový ovocný salát