Špagety
9.12.2010

1 balení špaget nebo jiných těstovin,1 velká cibule,sůl,pepř,masox,1 velké lečo,1 kečup,40 dkg vepřového mletého masa-může být i hovězí
Jak na to:Uvaříme špagety.Na pánvi orestujeme cibuli nadrobno dozlatova,přidáme maso,sůl,jen lehce,protože posypeme rozdroleným masoxem,pepř,restujeme,až se maso hezky rozdrobí,podlijeme trochou vody,a dusíme asi půl hodiny,pak přidáme jedno velké lečo i s nálevem, dusíme,až se skoro rozpadá, a nakonec přidáme jeden celý-ten menší kečup, chce to spíše ten sladký, aby to vyvážilo chuť leča, povaříme asi tak 10 minut.
Podobné recepty:Špagety s italskou drobenkou, Špagety, Špagety s mletým masem, Špagety Hollywoodské hvězdy, Špagety na sladko - Krkonošská specialita