Ďábelská grilovaná křidýlka

10.12.2010
Potřebujeme:

12 kuřecích křidélek, 6 pol.lžic oleje, 3 stroužky česneku, 2 čajové lžičky mletého pepře, 1 čaj.lž. kari, 1 čl sladké papriky, špetka chilli, sůl

Jak na to:

Křidýlka omyjeme, osušíme a dobře očistíme. Ze všech ingrediencí připravíme promícháním pikantní marinádu Připravená křidýlka potřeme směsí, uložíme do nádoby a necháme alespoň 2 hodiny uležet. Křidýlka grilujem, když se na žhavém uhlí začne dělat bílý popel Během grilování potíráme maso směsí z oleje.Já to dělám normálně v troubě pod grilem.

Podobné recepty:

Ďábelska topinka, Grilovaná kuřecí prsa, Ďábelská směs, Křidélka na magi, Grilovaná kuřecí stehna