Tiramisu

2x šlehačka, 2x pomazánkové máslo bez příchuti, moučkový cukr, instantní káva, rum, piškoty cukrářské, kakaový prášek na posypání
Jak na to:Šlehačku, pomazánkové máslo a moučkový cukr dáme do hluboké nádobí a šleháme elektrickým šlehačem, až je hmota pěkně tuhá. Moučkového cukru dávám podle oka, záleží jak kdo má rád sladké.Uvařím si instantní kávu silnou a přidám do ní rum. Do hlubší nádoby na dno rozložíme vrstvu cukrářských piškotů, které pokapeme připravenou kávou, pak dáme vrstvu šlehačkové hmoty a zase piškoty, pokapat, hmota atd. Vrstvy děláme dokud máme suroviny a stačí nám nádoba. Končíme vrstvou piškotu, které samozřejmě pokapeme kávou a posypeme kakaovým práškem. Dáme na několik hodin vychladit do ledničky a pak vesele podáváme.
Podobné recepty: