Zapečené rybí filé s rajčaty

Filety asi 400g, jedny krájené rajčata-nejlépe Valfruta, půl dcl. bílého vína, 5 stroužků česneku, 5lžic oliv.oleje, sůl, pepř, a hodně pokrájené zelené petrželky, nakonec 2 lžíce parmazánu-nemusí být a nahoru na posypání strouhanka
Jak na to:Do mísy, vložíme rajčata, přidáme víno, rozetřené str.česneku, sůl, pepř, oliv. olej, pokrájenou petrželku a zamícháme. Vznikne marináda, kterou necháme chvíli stát. Do pekáčku poskládáme filé, mírně posolíme, naběračkou zalejeme marinádou na kterou nasypeme parmazán a nakonec posypeme strouhankou, kterou mírně umačkáme vidličkou. Zapékáme v rozehřáté troubě na 220 stupňů asi 15-20 minut.Podává se s opečeným toust. chlebem a hlávkovým salátem.
Podobné recepty:Zapečené rybí filé, Zapečené rybí filé s anglickou slaninou, Rybí filé na kari koření zapečené v alobalu, Zapečené rybí filé, Zapečené rybí filé