Buchta Hrc-Frc

30.4.2008
Potřebujeme:

1/2 hrnku pol.mouky, 3/4 hrnku cukru, 1/2 hrnku mléka, 1/2 hrnku oleje, 2 vejce,1 prdopeč
Krém: 2 kompoty mandarinek (plechovky), nebo jedna větší plechovka ananasu, 1 šlehačka na šlehání, 1 ztužovač šlehačky, 1 puding bez vaření

Jak na to:

Těsto upečeme. Všechny přísady na krém dáme do velké mísy s víkem (kompoty i se šťávou), hodně protřepeme. Hustý krém natřeme na buchtu a dáme vychladit. Ještě můžeme vrch postříkat čokoládovou polevou. Ananas je lepší nakrájet na menší kousky,než jsou v plechovkách.

Podobné recepty:

Bábovka Hrc Frc, Pudingová buchta se zakysanou smetanou, Tvarohová buchta, Americká buchta, Kefírová buchta