Králičí kostičky na česneku
7.1.2011
500 g králičího masa bez kosti a kůže, 4 stroužky česneku (utřeného), 2 velké cibule (nakrájené nadrobno), 2 lžíce jemného kečupu, 2 lžíce sádla, 1 lžíce solamylu, špetka mletého pepře, sůl dle chuti, voda na podlit
Jak na to:Králičí maso omyjeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci na sádle osmahneme nakrájenou cibuli dozlatova, přidáme maso a orestujeme, až zbělá. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Nakonec přidáme česnek, kečup, solamyl a za stálého míchání krátce osmahneme.
Podáváme s vařenými brambory.
Králík na majoránce, Králík na hlívě, Biftek s králíka, Segedínský králík, Císařské králičí maso