Minutka
5.5.2011

4 plátky vepřového (krkovička,kýta), půl hlávky čínského zelí, 1 plechovka žampionů, koření na americké brambory, kmín, sůl, pepř, sladká paprika,worcester, olivový olej
Jak na to:Maso naklepeme osolíme,opepříme,posypeme kořením na brambory a osmahneme po jednom z obou stran.Osmahnuté masíčko si dáme stranou a na zbylém oleji osmahneme rozkrájené na nudličky čínské zelí,přidáme žampiony a okmínujeme. Zelí necháme trochu restovat,pak přidáme zpátky plátky masa,které zaprášíme paprikou,pokapeme worcestrem a pod poklicí dusíme do změknutí,Můžeme malinko i podlít a šťávu pak zahustit.Podáváme s hranolky,rýží nebo bramborem.
Podobné recepty:Žampiony jako minutka, Minutka z vepřového masa, Minutka „gyros“, Řecký koláč Galaktoboureko