Makaróny s kapustičkami po sicilsku
12.3.2011

400 g makarónů, 200-300 g kapustiček, 6 lžic oleje, sůl, 100 g sýra Canestrato, strouhaný parmezán
Jak na to:Makaróny přelámeme na menší kousky a uvaříme ?al dente? (na skus) ve slané vodě, scedíme a necháme okapat. Oprané kapustičky krátce povaříme ve slané vodě, necháme okapat a osmahneme na oleji. Ohnivzdornou misku vymažeme máslem, dno pokryjeme částí sýra a dále plníme vždy vrstvou olejem promaštěných makarónů, vrstvou kapustiček a vrstvou sýra, až do spotřebování všech surovin. Povrch posypeme strouhaným parmezánem a zapečeme v mírně vyhřáté troubě.
Podobné recepty:Makarony se sýrovou omáčkou a bylinkami, Makarony se sýrovou omáčkou a bylinkami, Makarony s vejcem, Makarony s krůtími prsy, Makarony s chili