Finské řízky
25.5.2011

8 plátků drůbežího masa (může být vepřové i hovězí) - plátky naklepeme, osolíme, opepříme a vložíme do těstíčka:
Těstíčko: 3 vejce, 1 lžíce solamylu, 1 lžíce kečupu, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce majoránky, 1 lžíce wortchestru, 1 lžička cukru, 1 lžíčka kari, 7 stroužků česneku
Těstíčko promíchame, naskládáme do něho řízky a necháme 48 h. uležet. Potom zprudka osmažíme.Podáváme s hranolky, pečenými brambory a oblohou.
Podobné recepty:Harmonické kuřecí řízky, Řízky z králíka, Opilé maso, Kuřecí řízky obalené sýrem a hořčicí, ŘÍzky v jogurtu