Kuřecí plátky v parním hrnci
19.1.2011

1/2 kg kuřecího vykoštěného masa bez kůže, 2 rajčata, 1 červená kapie, velká cibule, 2 str. česneku, jakékoliv koření na maso,sojová om. , kečup, sůl, pepř
Jak na to:Maso naložíme min. na 2 hod. do marinády z : kečupu,sojové om. koření,rajčata na kostky,papriku na proužky a cibuli na plátky a rozdrcený česnek ,sůl pepřpak maso i s celou marinádou dáme do velké varné mísy uplně dolu a vaříme cca 35 min. Maso krásně pustilo šťávu kterou jsem omastila brambory rovněž vařené v páře nad masem a zbytek šťávy jsem použila do vývaru z kostí od kuřete.
Podobné recepty:Sytá drůbeží polévka, Kuřecí nudličky s česnekem, Kuřecí prsa s broskvemi, Kuřecí prsa s bylinkami, Plněné kuřecí prsa