Kuřecí raraši

Potřebujeme:

5 kuřecích řízků, 3 lžíce hladké mouky, 2 lžíce Solamylu, 1 lžíce sojové omáčky, 1 lžička hořčice, 1 vejce, sůl, pepř, paprika nebo grilovací koření, pivo podle potřeby, olej na smažení

Jak na to:

Kuřecí maso nakrájíme na malé medailonky. Z mouky, soli, koření, Solamylu, hořčice, vejce a piva připravíme zahoustlé těstíčko. Do těstíčka namočíme maso a necháme v misce asi 2 hodiny uležet. Potom jednotlivé kousky masa i s těstíčkem smažíme na pánvi ve vyšší vrstvě oleje. Podáváme s hranolkami, bramborami nebo samotné obložené zeleninou.

Podobné recepty:

Kuřecí špíz, Grilovaná kuřecí stehna, Dušené kuřecí řízky s cibulí, Kuřecí prsa s bylinkami, Grilované kuřecí prsa