Pikantnější lečo
15.3.2011

Rajčata, papriky, salám nebo pikantní klobása (doporučuji), cibule, česnek, vejce, majoránka, kmín, sůl, pepř nebo chilli
Jak na to:Množství rajčat, paprik a česneku záleží na vás, cibule čím více tím lépe. Až bude zelenina podušená, přidejte osmaženou klobásu nebo gothaj.salám a už jen krátce společně poduste. Před přidáním vajíček ochuťte kořením, solí a rozmačkaným česnekem. Majoránky doporučuji více, právě ta dá leču jinou než tradiční chuť a pokud má být vážně řízné, pak i pěknou dávku chilli. Můžete přidat i pár lžic kečupu pro zvýraznění chuti. Zaklepněte vejci a je hotovo. Nebojte se dát všechno víc, pak není lečo tak nudné.
Podobné recepty:Lečo, Srbske brambory, Zapékané špagety, Cikánské halušky, Americké řízky