Játrová omáčka
8.5.2011
1/2 kg kuřecích jater, sádlo, cibuli, pepř, mletá sladká paprika, mletý kmín, sůl, 1/2 l vody, mouku
Jak na to:Na sádle osmahneme nakrájenou cibuli,papriku a kmín a přidáme kuřecí játra. Prudce osmahneme,osolíme a opepříme. Zalijeme vodou a vaříme asi 30 minut.Uvařená játra vyjmeme z omáčky a nastrouháme na jemném struhadle . Omáčku zahustíme jíškou ze sádla (sádlo,hladká mouka),krátce povaříme a přidáme nastrouhaná játra. Podáváme s houskovým knedlíkem
Podobné recepty:Játrová omáčka, Játrová pomazánka, Játrová pomazánka, Jatrova omačka a domaci knedlíky, Játrová omáčka nejen ke špagetám