Těstoviny s vepřovým masem a rajčaty

Potřebujeme:

300 g těstoviny, 400 g vepřového masa, 400 g rajčat, 1 cibule, olej, 4 lžíce kečupu, 100 g tvrdý sýr, mletý pepř, sůl, oregano, bazalka, 1 stroužek česneku, masový vývar, nať

Jak na to:

Vepřové maso nakrájíme na drobné kostičky, osmahneme na cibuli pokrájené nadrobno, osolíme, podlijeme vývarem a dusíme. Rajčata mezitím spaříme ve vroucí vodě, ochladíme, oloupeme a pokrájíme. Kečup, rajčata a koření přidáme k poloměkkému masu. Spolu dusíme doměkka. Když je už maso měkké, směs lehce promícháme s uvařenými těstovinami a každou porci posypeme strouhaným sýrem a nadrobno nasekanou natí.

Podobné recepty:

Zapečené těstoviny s vepřovým masem, Těstoviny s vepřovým masem z konzervy, Svíčková omáčka s těstovinami a kuřecím masem, Těstoviny se sušenými rajčaty secchi, Těstoviny s kuřecím masem a smetanovo-sýrovou omáčkou