Marinovaný losos s koprovou omáčkou a okurkovou vystýlkou

23.10.2011
Potřebujeme:

200 g lososa, 1 / 4 citronu, 100 ml měkkého tvarohu, 2 lžíce smetany, okurku, kopr, olivový olej, sůl, špetka bílého mletého pepře

Jak na to:

Lososa opepříme a osolíme, nakrájíme na menší kousky a pozvolna osmažíme na oleji. Na omáčku si smícháme tvaroh, smetanu, nadrobno nasekaný kopr, přidáme lžíci oleje, špetku soli a kousek nastrouhané okurky. Na spodek talíře nakrájíme několik koleček okurky, na ně položíme lososa a přelijeme koprovou omáčkou. Podáváme s čerstvým křupavým pečivem.

Podobné recepty:

Bílá omáčka, Mečoun s okurkovou zálivkou, Losos se smetanovou omáčkou, Losos s rajčatovou omáčkou, Norský losos