Kuřecí maso s pórkem

30.11.2011
Potřebujeme:

600 g kuřecího masa bez kosti, sůl, špetka muškátového oříšku, 50 ml bílého vína, 200 g pórku, olej, 150 ml smetany na vaření, 1 lžíce hladké mouky

Jak na to:

Kuřecí maso pokrájíme na nudličky, osolíme a promícháme. Na rozehřátém oleji za stálého míchání prudce opečeme. Okořeníme muškátovým oříškem, přidáme omytý pokrájený pórek, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Ve smetaně rozmícháme hladkou mouku, vylijeme na maso, promícháme a krátce povaříme. Podáváme s rýží a sezónní zeleninou.

Podobné recepty:

Kuřecí kousky s pórkem a nivou, Kuřecí maso s pórkem, Kuřecí soté na curry, Kuřecí kousky s pórkem a cibulkou, Kung-Pao s pórkem