Salát z rybího file

Potřebujeme:

500 g rybího filé, sůl, 2 lžíce octa, 1 bobkový list, 150 g mrkve, 1 cibule, 100 ml ochucené majonézy, listy hlávkového salátu

Jak na to:

Rybí filé vložíme do vody, osolíme, přidáme bobkový list, ocet a vaříme 10 min. Uvařené vychlazené filé rozmačkáme vidličkou a vložíme do mísy. Přidáme očištěnou, na jemném struhadle nastrouhanou mrkev, očištěnou, nadrobno pokrájenou cibuli, podle chuti osolíme a promícháme. Přidáme majonézu, promícháme a uložíme na chladné místo na 15 min. Salát podáváme na umytých salátových listech.

Podobné recepty:

Karbanátky z rybího filé, Paprikáš z rybího filé, Rybí filé na roštu, Rybí salát s majonézou, Předkrm z rybího filé