Rizoto s kaštany

Potřebujeme:

350 g rýže, 30 g oleje, 100 g cibule, 100 g hrášku, 100 g kukuřice, 100 g baby karotky, 250 g kaštanů, 100 g smetany na vaření, 1 dcl bílého vína, sůl, bílý a černý pepř, vegetu, petrželovou nať

Jak na to:

Ve vroucí osolené vodě uvaříme kaštany s naříznutí slupkou. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme omytou rýži, osolíme a přidáme vegetu. Podusíme, zalijeme vodou a uvaříme. Hrášek, kukuřici, karotku a oloupaná kaštany podusíme, okořeníme a přidáme smetanu a bílé víno. Směs jemně promícháme s uvařenou rýží a posypeme petrželkou.

Podobné recepty:

Rizoto s kaštany, Pečené kaštany, Kaštanová polévka, Kaštanová polévka, Andrejové kaštany