Čína

Potřebujeme:

500 g kuřecích prsou, 1 plechovku žampionů, 2 velké póry, 1 celou čínské zelí, sójovou a worcesterem, sůl, vegetu, solamyl, kari, papriku, pepř, mletý kmín, olej

Jak na to:

Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme přidáme vegetu, špetku mleté ​​kmínu, pepř, papriku, kari, trochu oleje a zasypeme solamylem. Promícháme, musí z toho zůstat hustá hmota. Dáme přes noc do chladničky. Na rozpálený olej dáme opražit maso, aby se zatáhlo, postupně přidáme houby, pórek nakrájený na kolečka a necháme trochu opéct. Pak přidáme nakrájené zelí na nudličky zakryjeme a necháme podusit. Na závěr, když je všechno udušené přidáme sójovou a worcesterem zhruba po dvě PL, promícháme a odstavíme. Servírujeme s rýží nebo hranolkami. Nejlepší je to vařit v pánvi wok.

Podobné recepty:

Čína ala Nikola, Čína, Čína-sojovka, Cuketový zapečený nákyp, Kuřecí maso s pórkem, žampioóny a sterilovaným hráškem