Grilované kuře s chilli

26.10.2011
Potřebujeme:

1 kg kuřecího masa
Marináda: 125 ml sójové omáčky, 2 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce medu, 1 lžíci sezamového oleje, 3 malé čerstvé nadrobno posekané chilli papričky, 2 lžíce nadrobno posekaného koriandru

Jak na to:

Všechny suroviny na marinádu smícháme a přidáme porce kuřete. Přikryté necháme v lednici asi dvě hodiny. Kuře vyjmeme z marinády a dáme na gril. Přikryté grilujeme asi 45 minut. Podáváme se sójovou omáčkou, posekanými chilli papričkami a koriandrem.

Podobné recepty:

Grilované česnekové kuře, Grilované kuře či - saté, Pečené chilli kuře, Grilované kuře s bílým jogurtem a medem, Kuře na francouzský