Masový koláč z drůbežích vnitřností

24.11.2011
Potřebujeme:

1 balíček vnitřností - žaludky, játra, srdce, 3 vejce, 3 dkg másla, 1 sklenice strouhanky, cibuli, pepř (černý mletý, muškátový oříšek), petrželku

Jak na to:

Vnitřnosti umyjeme, žaludky a srdce uvaříme ve slané vodě do měkka. Uvařené vnitřnosti a syrové játra umeleme. V misce utřeme máslo, žloutky, osmahnutou cibuli, sůl, koření, petrželku, do toho zamícháme umleté ​​maso, strouhanku a sníh z bílků. Masu dáme do vymazaného pekáče a v troubě zapékáme asi 30 min.

Podobné recepty:

Perkelt z drůbežích drobů, Kokosové tyčinky přes masový strojek, Milánské těstoviny, Skopové po tirpácky, Milánské špagety