Krůtí prsa s dušeným ovocem

6.11.2011
Potřebujeme:

4 vykostěné krůtí prsa po 150 g, sůl, anýz, 25 g másla, 2 středně velká jablka, 1 hrušku, 200 g švestek, 200 g hroznů, 1 dcl bílého vína, 1 menší citron

Jak na to:

Krůtí prsa ochuťte solí, anýzem, trochou oleje, promíchejte a nechte odstát v chladničce. Po 2-3 hodinách je na roštu upečte do zlata. Na teflonové pánvi rozpusťte máslo, hoďte na něj jádra zbavené a na měsíčky nakrájená jablka a hrušku, zalijeme vínem, citrónovou šťávou a 3-4 minuty dusíme. Potom k tomu přidejte vypeckované, po délce rozčtvrcená švestky a hrozny a duste další 3-4 minuty. Takto připraveným ovocem obložíme maso.

Podobné recepty:

Krůtí prsa plněné borůvkami, Krůtí prsa s broskví, Krůtí prsa s broskví, Netradiční krůtí prsa, Krůtí prsa plněné žampiony a smaženici