Krůtí flamender
6.11.2011
650 g krůtího masa, 100 g stolního oleje, 200 g cibule, 100 g rajčat, 220 g zelené papriky, 250 g žampionů, pepř, 200 g kečupu, 80 ml vína, 600 g zeleninové oblohy
Jak na to:Krůtí maso nakrájíme nadrobno, osolíme, opepříme, přidáme olej a necháme odležet. Prudce opečeme na rozpáleném oleji, slijeme tuk a přidáme cibuli, rajčata, papriku, žampiony, kečup, pepř, krátce opečeme, podlijeme vínem a podáváme.
Podobné recepty:Krůtí prsa s broskví, Krůtí prsa plněné borůvkami, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce, Pečené krůtí stehno v zeleninové omáčce, Krůtí řízky s broskvovým karamelem