Tuňáková pomazánka

11.11.2011
Potřebujeme:

185 g tuňáka ve vlastní šťávě, 185 g tuňáka v oleji, 100 g másla, 5 lžic majolky, 1 cibule, 1 brambora uvařený ve slupce, 2 vejce vařené natvrdo, 1 lžičku hořčice, bílý pepř, sůl

Jak na to:

Tuňáka vidličkou rozmačkáme a rozetřeme s máslem. Přidáme nakrájenou cibuli a majolku. Brambory oloupeme a nastrouháme, vejce nasekáme a přimícháme do směsi spolu s hořčicí. Vše důkladně propracujeme a dochutíme pepřem a solí. Podáváme s pečivem.

Podobné recepty:

Tuňáková pomazánka, Tuňáková pomazánka s vajíčkem, Tuňáková pomazánka, Tuňáková pomazánka, Tuňáková pomazánka