Rybí polévka z cejna

18.11.2011
Potřebujeme:

1 cibuli, 1 zelenou papriku, 1 červenou papriku, 300 g cejna, 1 l rybího vývaru, bobkový list, sůl, pepř, mletou červenou papriku, olivový olej, 2 kousky bílého chleba, 3 rajčata, petrželku

Jak na to:

Omytou a očištěnou rybu nakrájíme na podkovičky. Nakrájenou cibuli a papriky podusíme na olivovém oleji, přidáme mletou červenou papriku, bobkový list, sůl a rybí podkovičky, zalijeme rybím vývarem a uvaříme na mírném ohni bez míchání. Ke konci vaření přidáme nakrájená rajčata zbavená slupek a 2 kousky bílého chleba bez kůrky. Po dovaření rybí maso opatrně vyjmeme, zbavíme kostí a vrátíme zpět do polévky. Na závěr dochutíme mletým pepřem a petrželkou.

Podobné recepty:

Rybí polévka z cejna, Rybí polévka z cejna, Cejn dušený v cibuli, Kyselá garnátová polévka, Rychlá rybí polévka