Zapečené rybí filé

6.2.2012
Potřebujeme:

4 plátky rybího filé, citron, sůl, směs koření na ryby, 4 plátky prorostlé slaniny, 1 cibuli, olej, 1 lžíci hladké mouky, kari koření

Jak na to:

Rybí filé pokapeme citrónovou šťávou, osolíme, okořeníme směsí koření na ryby.
Pekáč vymažeme, uložíme něj plátky ryby, na každý dáme plátek slaniny, posypeme nadrobno pokrájenou cibulí.
Na malém množství oleje osmahneme mouku, zalijeme ji vodou, přidáme kari koření a vylijeme na ryby. Zapékáme asi 25 minut.

Podobné recepty:

Zapečené rybí filé, Zapečené rybí filé s anglickou slaninou, Rybí filé na kari koření zapečené v alobalu, Zapečené rybí filé, Zapečené rybí filé