Hustá zeleninová polévka

Potřebujeme:

2 mrkve, menší kedlubna, celerovou nať, mladý hrášek, fazolky, petrželku, kapustové listy, kuřecí vývar, olivový olej, křepelčí vajíčka, zeleninové chipsy

Jak na to:

Zeleninu očistěte a nakrájejte na kousky. Do pánve nalijte trochu olivového oleje a kousky zeleniny orestujte spolu s nakrájenými listy kapusty. Podlijte kuřecím vývarem a vařte doměkka.
Po uvaření posypte petrželkou, ozdobte uvařenými křepelčími vajíčky a zeleninovými chipsy.

Tip na čipsy: Zeleninu pokrájejte na tenké plátky a usušte v sušičce na ovoce nebo jejich napěchujeme na pekáč a sušte přikryté papírem na pečení při teplotě 125 stupňů asi 30 minut.

Podobné recepty:

Hustá zeleninová polévka, Milánská hustá zeleninová polévka, Špenátový dip nebo pomazánka, Rychlá zeleninová polévka, Jarní zeleninová polévka