Zapečená ryba v listovém těstě

3.4.2012
Potřebujeme:

jakákoliv ryba (filety, lososa, ..), česnek, citron, špenát, listové těsto, sůl, pepř, tymián

Jak na to:

Nejdříve si připravíme špenát klasickým způsobem (podusíme, osolíme a přidáme česnek). Rybu si osolíme a necháme odstát, aby pustila vodu. Vyválíme si listové těsto a vytvoříme si malé čtverce, případně větší podle velikostí ryby.
Rozložíme na ně vychladlý špenát a na něj uložíme rybu, kterou pokapeme citronem a okořeníme tymiánem a pak přeložíme těstem. Potřeme žloutkem a pečeme asi tak 20 min na 200 C.
Podáváme s vařenými bramborami a dresinkem.

Podobné recepty:

Krabí tyčinky v listovém těstě s marinádou, Párek v listovém těstě, Bonbón v listovém těstě, Párky v listovém těstě, Mini párky v listovém těstě