Telecí řízek v alobalu

Potřebujeme:

hříbky, 10 g cibule, sůl, kmín, 5 g oleje, 80 g telecího masa z kýty, 1 plátek šunky, pepř, alobal

Jak na to:

Očištěné, omyté hříbky pokrájíme a udusíme na oleji s cibulí. Měkké hříbky osolíme, opepříme kmínem. Alobal potřeme olejem, dáme na něj okořeněný naklepaný telecí řízek, pak plátek šunky a navrch navrstvíme udušené hříbky. Alobal pevně zabalíme, dáme na plech a pečeme v troubě asi 30 minut. Každou porci zabalíme do alobalu zvlášť.

Podobné recepty:

Telecí řízek v sýrovém těstíčku, Vepřový plátek v alobalu, Plnění telecí řízek, Svatební telecí řízky se šalvějí, Přírodní telecí řízek