Stehýnka na rozmarýnu a italská rýže

Potřebujeme:

600 g vykostěných kuřecích horních stehen, sůl, parmazán
Marináda: olej, bílé víno, česnek, citron, med, nové koření, rozdrcený bobkový list, rozmarýn
Italská rýže: rýže, máslo, česnek, čerstvá rajčata, provensálské byliny

Jak na to:

Omyté a naklepané stehýnka osolíme. Z oleje, bílého vína, česneku, citronu, medu, nového koření, rozdrceného bobkového listu a rozmarýnu připravíme marinádu, ve které stehýnka marinujeme 24 hodin. Stehýnka pak ogrilujeme, dochutíme drceným rozmarýnem a podáváme s italskou rýží.

Italská Rýže: Na rozpuštěném másle orestujeme česnek, přidáme čerstvé nakrájená rajčata a provenslánske byliny. Připravenou směs smícháme s rýží.

Podobné recepty:

Kuřecí stehýnka na slanině, Pečené žabí stehýnka, Kuřecí stehýnka po domácku, Kuřecí stehýnka, Kuřecí stehýnka,pečená se zelím