Slepý guláš

Potřebujeme:

1 kg brambor, 4 papriky, 4 rajčata, 4 velké cibule, 1 kg zelené fazolky, 500 g velké fazolí, 100 g sušených hub, 400 g sterilovaných hub, polévkové koření magi, paprikový krém, gulášový krém, slepičí nebo hovězí bujón, feferonky , čerstvé hrušky, sůl, olej nebo sádlo

Jak na to:

Na rozpáleném oleji orestujeme na drobno nakrájenou cibuli. Přidáme sušené houby, které jsme předtím namočili do studené vody. Následují na kostky nakrájené brambory, mražené houby a zelené fazolky. Dále přidáme litr vývaru, po změknutí brambor přidáme i nakrájená rajčata a papriky. Dochutíme podle potřeby všemi připravenými ingrediencemi. Na závěr přidáme ještě nakrájené čerstvé hrušky. Slepý guláš můžeme podávat s chlebem, těstovinami nebo rýžovými nudlemi.

Podobné recepty:

Zelný guláš, Guláš s lečem, Cuketový guláš se zeleninou, Kotlíkový guláš, Hlívový maďarský guláš