Maso se špenátovými těstovinami

Potřebujeme:

500 g vepřové panenky, 500 g zelených špenátových těstovin, celé barevné pepř, sůl, olivový olej, bylinková sůl, bylinkové pepř, vinný ocet, salátová okurka, ledový salát, rajče, paprika, smetana na vaření, tavený sýr, francouzská a kremžská hořčici

Jak na to:

Maso nakrájíme na malé plátky, jemně naklepeme, osolíme bylinkovou solí, přidáme barevné celý pepř a opražíme na přírodně. Špenátové těstoviny uvaříme v osolené vodě, do které jsme přidali olivový olej a podáváme k masu. Rajče, papriku, okurku a ledový salát nadrobno nakrájíme a zalijeme dresinkem z olivového oleje, bylinkového koření a vinného octa. Smetanu dáme vařit spolu s taveným sýrem a okořeníme bylinkovou solí. Podle chuti přidáme francouzskou a kremžské hořčici a směs necháme na mírném ohni zhoustnout. Spolu se salátem podáváme k masu a těstovinám.

Podobné recepty:

Krůtí maso se žampiony, paprikou a těstovinami, Zapečené mleté s těstovinami, Zeleninová pomazánka se šunkou, Tuňákové kuřecí salát s těstovinami, Arabská omáčka s těstovinami