Gril Mix Bernard

Potřebujeme:

500 g hovězí svíčkové, 500 g kuřecích prsou, 500 g vepřové panenky, 1 zelená paprika, 1 červená cibule, 80 g žampionů, 1 mango, 50 ml šlehačky, česnek, bílý pepř, sůl

Jak na to:

Všechny suroviny nakrájíme na stejně velké kousky, střídavě jejich napichujeme na špíz a grilujeme, dokud maso není opečené. Omáčku připravíme rozmixováním manga, šlehačky, česneku, bílého pepře a soli. Hotovou omáčkou přelijeme ugrilované špízy a podáváme s bramborami a syrovou zeleninovou oblohou.

Podobné recepty:

Paprika na grilu, Baby mix s rýží, šunkou a sýrem, Dezert, Vánoční ovocná polévka, Fitness mix s medailónky z vepřové panenky s bylinkovou omáčkou