Rybí karbanátky

16.7.2012
Potřebujeme:

1 konzerva ryb v rajčatové omáčce, 1 vejce, 250 g vařených brambor, 1 cibule, 1 PL másla, pepř, sůl, tuk, strouhanka podle potřeby, citron, 1 PL kečupu

Jak na to:

Ryby vyjmeme z rajského protlaku. Dáme do mísy, přidáme jemně nastrouhané brambory, vejce, cibuli, sůl, rozpuštěné máslo a pepř. Vše dobře promícháme a podle potřeby přidáme strouhanku. Ze směsi formujeme karbanátky, které obalujeme ve strouhance. Smažíme po obou stranách. Ze zbytku rajčatové šťávy, kečupu, koření a šťávy z poloviny citronu uděláme omáčku, kterou polijeme usmažené karbanátky.

Podobné recepty:

Karbanátky z rybího filé, Karbánátky v leču z brmborem, Grilované karbanátky, Rybí karbanátky, Rybí ragú