Rarášky

Potřebujeme:

2 kuřecí prsa, 2 vejce, 1/2 hrnku piva, 1 hrnek hladké mouky, 2 PL hořčice, 1 KL sójové omáčky, 1 KL mletého pepře, 2 KL sušeného polévkového koření, 3 KL škrobu a sůl

Jak na to:

Vejce rozšleháme, přidáme hořčici, sójovou omáčku, koření, mouku, škrob a vymícháme hustší těstíčko. Před dokončením přilijeme pivo a dobře promícháme. Maso nařežeme na menší proužky, vložíme je do pivní těstíčka a necháme minimálně 12 hod. odstát. Marinované maso smažíme v horkém oleji do zlatová. Hotové rarášky můžeme pokapat citronem a servírovat s opékanými bramborami.

Podobné recepty:

Klatovské kuřecí rarašky, Kuřecí rarášky, Kuřecí rarášky, Kuřecí rarášky, Klášterní rarášky