Špagety Mantua

Potřebujeme:

400 g špaget, 100 g tvrdého sýra, 50 g čerstvých nebo nakládaných feferonek, 4 lžíce oleje, 1 cibule, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 zelená paprika, stroužek česneku, zelená petrželka a sůl

Jak na to:

Špagety uvaříme podle návodu ve slané vodě. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme posekané feferonky a očištěnou nakrájenou a jádřince zbavenou papriku. Dochutíme rozetřeným česnekem, přilijeme rajčatový protlak a necháme spolu dusit pár minut. Do hotové omáčky vsypeme scezené špagety a dobře promícháme. Posypeme strouhaným sýrem a ozdobíme nasekanou petrželkou.

Podobné recepty:

Špagety s italskou drobenkou, Špagety, Špagety s mletým masem, Špagety Hollywoodské hvězdy, Špagety na sladko - Krkonošská specialita