"Tagliata di manžel" s grilovanou zeleninou, pečené brambory na rozmarýnu

Potřebujeme:

hovězí roštěná, cuketa, červená paprika, žlutá paprika, lilek, žampióny, brambory, sůl, pepř, čerstvý rozmarýn, olivový olej, kamenná sůl

Jak na to:

Roštěnku nakrájíme na steaky. Osolíme, opepříme, potřeme olivovým olejem a necháme odležet asi půl hodinu. Omytou zeleninu nakrájíme na větší kusy a na rozpáleném grilu grilujeme z obou stran. Omyté brambory nakrájíme i se slupkou na měsíčky. Osolíme, promícháme s olivovým olejem a čerstvým rozmarýnem. Pečeme ve vyhřáté troubě asi 45 minut. Roštěnku opečeme na grilu z obou stran asi tak aby maso zůstalo uprostřed růžové. Roštěnku před podáváním prořízneme šikmým řezem na tři plátky a naaranžujeme na zeleninu. Posypeme hrubou kamennou solí.

Podobné recepty:

Toasty s grilovanou zeleninou, Krkovička na rozmarýnu s grilovanou zeleninou, Pečené pstruhy, Pečené jehněčí kotlety, Krůtí prsa na rozmarýnu