Maso na cibuli

Potřebujeme:

600 g vepřové kýty, 5 větších cibulí, 8 lžic hořčice, 8 lžic kečupu, sůl, olej, kmín

Jak na to:

Maso nařežeme na plátky, osolíme, opepříme a z obou stran naklepeme. Cibuli nakrájíme na větší kousky, trochu osolíme, přidáme hořčici, kmín, kečup a promícháme. Polovinu této směsi rozetřeme na pekáč. Poklademe Vyklepané maso, polijeme olejem a rozetřeme druhou část cibulové směsi. Pekáč přikryjeme a pečeme, dokud maso nezměkne (asi 40 minut až 1 hodinu) při teplotě 200 ° C. Podáváme s vařenými brambory nebo bramborovou kaší.

Podobné recepty:

Pasta asciutta (špagety s masem), Těstoviny s mletým masem a s cuketou, Zapékané vepřové se sýrem, Kuřecí maso na pórku, Papriky v leču