Rizoto s kaštany

Potřebujeme:

350 g rýže, 30 g oleje, 100 g cibule, 100 g hrášek, 100 g kukuřice, 100 g baby karotka, 250 g kaštany, 100 g smetana na vaření, 1 dcl bílé víno, sůl, bílý / pepř, vegeta, petrželová nať

Jak na to:

Ve vroucí vodě uvaříme kaštany s naříznutí slupkou. Zpěníme si cibuli na oleji, přidáme omytou rýži, osolíme a přidáme vegetu. Podusíme, zalijeme vodou a uvaříme. Hrášek, kukuřici, karotku a oloupaná kaštany podusíme, okořeníme a přidáme smetanu a bílé víno. Směs jemně promícháme s uvařenou rýží a posypeme petrželovou nati.

Podobné recepty:

Pečené kaštany, Rizoto s kaštany, Kaštanová polévka, Kaštanová polévka, Andrejové kaštany