Škoricové linecké pečivo

Potřebujeme:

100 g cukru, 150 g másla, 250 g mouky, 1 g skořice, 2 g hřebíčku, prášek do pečiva, 1 vejce, 50 ml smetany, šťáva z ½ citrónu, 30 ml rumu, sůl

Jak na to:

Cukr a máslo rozmačkejte s moukou, přidejte skořici, mleté ​​hřebíčky, trochou soli, na špičku nože prášku do pečiva a dobře zamíchejte. Těsto rychle ho sceďte vejcem, smetanou, šťávou z citronu, rumem, prohněťte a po 20-25-min. odležení upečte.

Podobné recepty:

Linecké košíčky plněné ořechovou náplní a polité čokoládovou polevou, Linecké pečivo, Linecké pudingové cukroví, Linecké pudinkové těsto, Jablečno-tvarohový koláč