Šumivá krusta

Potřebujeme:

20 ml třešňového sirupu, 50 ml višňové šťávy, 20 ml citrónové šťávy, vychlazená soda, několik višní, spirála ze slupky z jablka, led

Jak na to:

Okraj sklenice ozdobte cukrem, dovnitř vložte spirálu ze slupky jablka a 2 višně. Do šejkru dejte rozdrcený led, višňovou a citronovou šťávu a třešňový sirup. Důkladně protřepejte a přes sítko nalijte do poloviny sklenice. Dolijte sodou.

TIP: Krusty jsou nápoje podávané ve sklenicích na víno s vyšší stonkem. Okraj sklenice navlhčíme citronem a ponoříme ho do krystalového cukru. Do takto ozdobeného poháru se vkládá podle vlastního výběru nebo receptu čerstvé či kompotované ovoce a tenká spirála ze slupky jablka, citronu či pomeranče. Nápoj se připravuje v šejkru.

Podobné recepty:

Jablečný flip, Naložené kotlety, Margot řezy, Zapečené brambory s brokolicí, žampiony a sýrem, Brambory s kari, kuřecím masem zalité šlehačkou