Půlnoční chlebíček

Potřebujeme:

1 sendvič, ½ tuby sardelové pasty, 100 g másla, 60 g sardinek, 100 g papriky kapel v oleji, 1 vejce natvrdo, 2 kyselé okurky, 20 g cibule
Na perkelt: 250 g telecího masa, 2 PL oleje, 50 g cibule, 1 lžička červené papriky, sůl

Jak na to:

Z oleje, cibule, masa, papriky a soli připravte obvyklým způsobem perkelt.
Ze sendviče odkrojte oba konce a střídku lžící vydlabejte. Maso z perkeltu pokrájejte na nudličky. Vejce, okurky, kapie, cibuli a sardinky pokrájejte na malé kousky. Do utřeného másla přidejte sardelovou pastu a pokrájené přísady. Přidáme asi 70 g střídy ze sendviče. Touto nádivkou naplňte vnitřek sendviče. Chlebíček dobře zabalte do alobalu a uložte na 24 hod. do chladničky. Pouze potom krájejte.

Podobné recepty:

Biskupský ovocný chlebíček, Kokosový chlebíček, Banánový chlebíček od Filomeni, Zapečené chlebíčky se salámem a Bradavicemi, Medový chlebíček