Koktejl Eva

Potřebujeme:

1 konzerva sardinek v oleji, 2 sterilované okurky, 1 jablko, 2 PL sterilovaného celeru, 2 malé cibule, hlávkový salát, citron, kapie Zálivka: ½ bílého jogurtu, 50 g majonézy, 1 PL worcesteru, pepř, sůl

Jak na to:

Skleněné misky na sekt vyložte listy hlávkového salátu. Sardinky zbavte zádových kůstek, pokrájejte na kousky, přidejte na kostky pokrájené okurky a jablko, sterilizovaný celer a na drobno nakrájenou cibuli. Důkladně promíchejte a vzniklou směs rozdělte na listy hlávkového salátu a přelijte zálivkou. Dejte na chvíli zchladit, před podáváním ozdobte plátkem citronu a proužky kapie.

Zálivka: Smíchejte jogurt, majonézu, sůl, pepř a worcesteru.

Podobné recepty:

Mořský koktejl, Jahodový koktejl, Zelené koktejly z čaje a kiwi, Beafater koktejl, Jahodový koktejl