Vlašský salát

Potřebujeme:

300 g dietního salámu, 3 vejce, 3 PL hořčice, 2 PL octa, 2 PL oleje, 2 PL kečupu (rajčatového protlaku), 3 kyselé okurky, 2 cibule, 80 g sterilovaného hrášku, trochu pálivé papriky, sůl

Jak na to:

Ocet, olej, kečup a hořčici dobře smíchejte a přidejte trochu pálivé papriky. Dejte sevřít na sporák a odložte na chladné místo. Do misky nadrobno nakrájejte salám, natvrdo uvařená vejce, okurky, sterilovaný hrášek a nadrobno nasekanou cibuli. Smíchejte s nálevem, promíchejte a dejte do lednice. Podávejte s bílým pečivem.

Podobné recepty:

Desetiminutový vlašský salát, Vlašský salát, Vlašský salát na chlebíčky, Pestrý těstovinový salát, Pestrý těstovinový salát