Kapr na zelenině

5.10.2012
Potřebujeme:

600 g očištěného kapra, 150 g cibule, 600 g kořenové zeleniny, 2 dl oleje, 1 dl kečupu, hladká mouka, vegeta, pepř, sůl

Jak na to:

Kapra rozdělte na 4 kusy (podkovy), osolte, opepřete, obalte v mouce a opečte na olej do měkka.
Nakrájenou cibuli osmahneme na troše oleje, přidejte očištěnou a nastrouhanou zeleninu. Ochuťte solí, vegetou, pepřem a duste do poloměkka.
Kapra přeneste na menší pekáč nebo ohnivzdorné mísy, obložte zeleninou, polijte kečupem a pečte při 150 ° C asi 30 min. Jako přílohu podávejte bramborovou kaši.

Podobné recepty:

Kapr po mlynářsku, Kapr na modro, Kapr na jablkách, Kapr na zázvoru, Pečený kapr na zelenině