Pečená ryba s kmínem

17.2.2012
Potřebujeme:

300 g ryby, koření na ryby, celá kmín, citrónová šťáva, cibule, čerstvé žampiony, máslo, olej, červená cibule, pepř, sůl

Jak na to:

Jednotlivé kousky ryby osolte, opepřete pepřem, ochuťte kořením na ryby, pokapejte citronovou šťávou a nechte 20 min. odstát. Pak je přeložte do vymazané zapékací mísy, posypte celou kmínem, pokapejte rozpuštěným máslem a dejte péct do vyhřáté trouby. Mezitím očištěnou a nakrájenou cibuli orestujte na oleji spolu s nakrájenými plátky čerstvých žampionů. Zapečené rybu podávejte s opečenou cibulí se žampiony a přelijte smetanovou omáčkou.

Podobné recepty:

Ryba na mlýnské způsob, Zapékaná ryba s nivou, Ryba na kari koření, Zapékaná ryba s nivou, Pečená ryba (filé) babičky