Rafaelo

18.5.2008
Potřebujeme:

50g másla, 50g vanilkového cukru,150g bílé čokolády, 2 lžíce rumu,1 citron,100g kokosové moučky bílé nebo i barevné ,30g mandlí.

Jak na to:

Máslo s cukrem utřeme do pěny a vmícháme jemně nastrouhanou bílou čokoládu,nalijeme rum a citronovou šťávu z citronu a 60g kokosové moučky. Vše smícháme. Z hmoty vykrajujeme lžičkou kousky do každého kousku dáme jednu mandli a rukou namočenou ve studené vodě tvarujeme kuličky , které pak obalujeme v kokosové moučce.Vložíme do košíčků.V obchodech se dají koupit i barevné kokosové moučky. Zkuste z každé barvy obalit pár kousků.

Podobné recepty:

Sýrové rafaelo, Rafaelo, Rafaelo, Rafaelo, Domácí rafaelo